torsdag 24. mars 2011

En uke i Paradis

Det nærmer seg lørdag 26.mars og en uke på Montebello-senteret. Det bli den 3.turen vår til dette fantastiske stedet på ni måneder. Unner dere alle å få oppleve miljøet og atmosfæren der, men dessverre er det bare for kreftrammede. Sånn sett er jeg glad for at det er så få som får anledning til det. Men når vårt liv er preget av denne sykdommen er jeg veldig glad for at vi har muligheten til en uke med luksus, fred og ro, sammen med kjæresten min.

Gutta synes det er litt teit at de ikke får være med, for uken vi hadde i sommer ga mersmak. Trøsten blir at bestemor og ei gammeltante kommer til Steinkjer og skjemmer dem bort i stede. Blir nok godt for dem å slippe maset til mamma og pappa om alle mulige ting. Tror nok at vi må i gang med en "redningsaksjon" når vi kommer hjem igjen.

Takk for at du kommer mamma og at vi får muligheten til å dra :-))

3 kommentarer:

  1. Håper dere får noen herlige dager på montebello senteret! Fine kjæresteparet :-) klem

    SvarSlett
  2. Så godt at de kan ha ein slik stad å lade batteria midt i ei så vanskeleg tid. Eg ber for deg og familien din, Petter!

    SvarSlett
  3. Hei Petter. Min far har nettopp fått vite at han har kreft med spredning til lever, galle og lymfer. De er enda ikke sikker på hvor kreften stammer fra. Men er veldig godt å lese at du har levd lenge med det. Kanskje du har noen erfaringer du vil dele? Vi skal opp på sykehuset på onsdag å da vet de hvilken cellegift de skal bruke. Jeg har lest en del om denne kreft typen å ser at erfaringsmessig er ikke Norge den beste. Så ser også etter behandling i utlandet. Har du og gjort det? Mona Vaage

    SvarSlett